MetaKocka integracije

Elektronska izmenjava računov "eRačuni"

Spletne banke

Izmenjava eRačunov preko spletne banke je rešitev primerna za podjetja, s.p.je, ki izdajo javni upravi RS manjše število eRačunov.

V MetaKocki eRačun za javno upravo ustrezno natisnete eRačune, uvozite v spletno banko, kjer jih ustrezno podpišete in pošljete prejemnikom.

spletne banke

BizBox

BizBox je napredna spletna platforma v oblaku, ki omogoča uporabnikom prijazno brezpapirno poslovanje in povezovanje z drugimi poslovnimi partnerji brez dodatnih namestitev programske opreme in stroškov.

Pripravljena integracija MetaKocke in BizBoxa omogoča enostavno pošiljanje eRačunov direktno v BixBox, kjer jih podpišete in razpošljete.

Račune lahko pošiljate v eSlog obliki za poslovanje s partnerji, ki podpirajo brezpapirno poslovanje kot tudi eRačune, ki so obvezni za vse, ki poslujejo z Javno upravo RS.

logo bizbox

eRačuni – Izvoz preko Pošte Slovenije

eRačun Pošte Slovenije je storitev, ki omogoča razpošiljanje eSlog in eRačunov, ki so obvezni za poslovanje z Javno upravo Republike Slovenije.

eRačune lahko iz MetaKocke izvozite v datoteko, jo v spletnem vmesniku eRačuna uvozite, podpišete in račune ustrezno razpošljete.

Predhodno morate poskrbeti, da imate vklopljen uporabniški račun na sami pošti, kar lahko storite na naslovu: https://eracun.posta.si/.

Ta način izmenjave je primeren za manjše izdajatelje eRačunov ter vse, ki poslujete s spletno banko, ki ne omogoča elektronskega podpisa.

Pred uporabo morate imeti odprt uporabniški račun na naslovu: https://eracun.posta.si/.

logo posta
Na vrh